dagens köp och tjockiskommentarerIdag var det en lugn dag i gallerian
(antagligen på grund av att det duschade ute), så jag passade på att handla lite smått till midsommarfirandet. En vit cardigan (lär behövas...), ett gulligt diadem och två nagellack i min framtida Depend-samling. Tror jag ska ha det silver-glittriga trots att det lyser nyår om det.


Efteråt hämtades jag i Gimo
så åkte jag och mannen-som-inte-vill-nämnas-i-bloggen-men-det-är-drygt-att-skriva-"den-hemliga"-så-jag-kallar-honom-D. Vi drog till Öregrund för att inhandla lite dricka inför morgondagen. Jag brukar alltid köpa några öl av samma sort eller en vinflaska, men denna gång köpte jag bara sånt som verkade gott. Småflaskor för typ 18 kronor brukar jag annars inte köpa men ibland får man faktiskt unna sig. Sedan körde han mig till solariet, känns som den lilla färgen jag en gång hade har försvunnit.


Sedan har vi ätit från pizzerian och bara pratat
och kollat på tv. Känns som våran grej. Igår gjorde vi samma sak, därav min dåliga uppdatering. Han hämtade mig i Gimo, vi åt från pizzerian och kikade på tv. Riktigt skönt att bara slappa. Sedan drog vi till mig i Uppsala eftersom jag behövde hämta lite saker. Fick dessutom en tv-bänk till tv:n. Nu kan jag äntligen ta tag i Desperate Housewifes


Apropå pizzerian så fick jag en kommentar om min vikt idag och igår.
En man som jobbar för att hjälpa mig fråga mig om jag inte hade lagt på mig lite sedan vi först sågs. Jag sa "tack för den" eller något varpå han svarade att det klädde mig. Och idag träffade jag honom igen och det första han gör är att fortsätta prata om min viktuppgång. Något om att mina kinder blivit finare av det. I grund och botten är det ju en komplimang. Men jag har lite svårt att se det så utan blir snarare ganska irriterad. För det första ska man aldrig ens tänka tanken att kommentera någons viktuppgång oavsett om det är menat som något bra eller dåligt, och speciellt inte till tjejer. För det andra så är det riktigt oprofessionellt av honom att ta upp det. Tycker jag. Dessutom hade han sina ögon på min mage idag onödigt länge när vi pratade. Jag vet att den är bullig men han kan väl fan vara lite diskret...

Kommentarer:Mickan: Tack sötnos! Gud vad gullig du är =) SAKNAR DIG puss!
Svar: Så lite så min ängel. Saknar dig med! Fattar inte att vi ses så sällan, måste Sara alltid vara den som för oss samman :P Vi ses nästa vecka. Punkt!


Sara: Fucking Åmål!! Jag kom på det efter första replliken, jajjemen! :D
Svar: Vad duktig du är hjärtat! Blir lite stolt över dig :) "så vi får utegångsförbud bara för att jag råkade ha på mig inga byxor".


Johanna: Du har bara inte gett jönssonligan en chans, det är dags för det nu sofia ;)
Svar: Okej, du har väl rätt då... Finns ju faktiskt filmer du tvingat mig att se som faktiskt varit bra. Vi får se på dom när jag åker upp i Juli :)


Sofie: Jönssonligan är ju awesome! http://www.youtube.com/watch?v=0wnSUrURTqE
Svar: HAHA jag kom ihåg katten men inte att det var sådär roligt. "fläskberg!", "han vill ha negerkyssar". Sjukare än vad jag trodde :D Me love Nisse.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0