soc-mötet

Idag börjar jag ju klockan elva på praktiken men gick ändå upp klockan åtta för att hinna ringa lite samtal och så. Vet att jag har möte med min socialsekreterare och UA (United Action menar jag då, pallar inte att min blogg ska komma upp varje gång man googlar dom:)) men antar att det är senare. Hittar lappen och där står "klockan nio". Tur att jag gick upp i tid!


För att sammanfatta mötet kan man ju säga att det inte bara är fördelar med att ha flyttat till Uppsala.
För det första har jag ju hållt flytten hemligt, jag har inte pallat tjaffs med att jag bor i en annan kommun. Fast egentligen spelar det ju ingen roll eftersom jag är skriven här. Men hur som helst så kan dom såklart inte hjälpa mig ekonomiskt om jag skulle skrivas i en annan kommun, förutom första månaden. Samtidigt så förlorar jag ju pengar på att bo i Uppsala då hyra, mat och busskort kommer ta hela mitt bidrag. Fast å andra sidan har jag ju startat mitt liv rätt bra med hjälp av UA, och det är tveksamt om dom vill hjälpa mig om jag byter stad... Inte lätt just nu med andra ord, men jag avvaktar tills på Onsdag då de har bestämt sig om de vill ha med mig att göra eller inte.
Vill de avbryta hjälpen så är jag motiverad att börja om i Uppsala. Möjligheterna är större och jag känner att jag behöver nya utmaningar. Som ett vanligt jobb till exempel :)


Praktiken har gått toppen, fått en hel hög av lådor med kläder.
Även rutigt, så jag var helt klart nöjd :)
Efteråt cyklade jag hem till hunden och började laga mat. Skäms lite över att jag är 23 år och fortfarande låter min mamma ordna middagarna... Hur svårt är det att steka köttbullar, wok och koka makaroner? Hon var jätteglad och jag lovade att laga middagen imorgon med. Har även sovit middag... Jag är så himla trött för jämnan. Har fått järn-tabletter med massa vitaminer i av Bellas mamma, kanske kommer hjälpa något.


Det känns som jag numera skriver en novell per dag än små uppdateringar, men så får det vara.


Idag fyller Mickan år, ett stort grattis på din dag och ett stort tack för att du alltid är så sjukt underbar.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: sara

Lets Love Mickan!!

2011-06-21 @ 00:33:02
Postat av: Sofie

Jag gillar dina noveller ;D

2011-06-21 @ 20:59:51
URL: http://vixxys.se
Postat av: Mickan

Tack sötnos! Gud vad gullig du är =) SAKNAR DIG puss!

2011-06-23 @ 14:18:43

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0