jag är en glad skit!Jag och sömn hör ihop som sagt. Imorse hade jag flera alarm plus en mamma som ringde fyra gånger. Inte vaknade jag för det. Jo, till slut. Men förstår inte hur djupt jag kan sova fast jag till och med sov middag igår kväll.


Sedan var det praktk till fyra och möte med UA strax innan fem.
Jag ska börja söka jobb framöver, känner mig faktiskt "redo" för det :) Fick även reda på att jag kommer ha två veckors semester i juli, lycka! Jag är totalt slut i huvudet nuförtiden. Jag vet att det är normalt att pendla, jobba åtta timmar och komma hem för att laga mat och så vidare. Men jag är så himla ovan med allt detta så det blir påfrestande.


Busschauffören tyckte om mig idag.
Han var en halvtimme sen och folk innan mig klagade. Men jag hälsade glatt. Då sa han något om att jag var den enda som var trevlig och alla andra sa elaka kommentarer. Seriöst? Ofta en busschaufför väljer att vara sen. Förstår mig inte på vissa människor. Klart man kan vara grinig för att man vill hem efter jobbet, men lägga det på det stackars chauffören? Visserligen pratade han högt och länge om hur hemska resenärerna på bussen var i typ en kvart. Men ändå.


Nu har jag precis ätit två Billys piroger och fyra varma mackor.
Jag orkade verkligen inte laga mat idag... Imorgon blir det Billys pannkaka till lunch, haha! Sedan kommer en rörmokare hit. Så min kran kan sluta läcka någon gång... Inte ofta man längtar till att kunna diska.Såg denna nyckelring idag med ett hemskt skolfoto på mig när jag gick i nian. Inte ovanligt att jag fick jag-måste-hålla-mig-för-skratt-minen :) Som den där fotografen som försökte alla att le förutom mig, jag är ju jämt glad så han ville snarare få mig att vara allvarligare...

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0