mat och sömn


Vattnet var verkligen mörkt idag. De har väl planer på att bygga upp något vid sjötorget. Det tycker jag är väldigt bra :)
Mina älsklingar.


Idag fick jag vara en del själv i butikerna vilket alltid är trevligt.
Eget ansvar uppskattas :) Efteråt mötte Malin och Bella upp mig i Östhammar där vi satt vid Sjötorget och åt glass. Eller ja, det var väl såklart bara jag som gjorde det. Jag tänkte; "Vilken är den största glassen? Hm, Tip Top. *känner på den*. Vad liten den känns". Jag börjar bli matblind.


Sedan gick jag hem och åt mat. Läste skvaller. Tittade på mitt golv. Eller snarare, tittade på det som ska vara ett golv men nu bara är kläder, prylar, plastpåsar och annat skit. Då gäller det bara att stänga ögonen och sova. Så slipper man städa.


Apropå sova. Tror ni inte jag försov mig imorse då? Missade läkartiden totalt. Kul att betala för ett samtal man ändå inte varit på. Sedan fick jag stressa till bussen idag igen. Men nu när jag sovit middag kanske jag vaknar av alarmet imorgon... Annars får jag använda en klocka vi har som skriker något på arabiska i en miljon decibel. Böneutrop tror jag det är. Är inte så bra på arabiska nämligen.

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0