mina köp

Hade en mysig kväll igår. Satt med en rad trevliga människor vid ett långbord. Sjöng för Natty, åt tårta och åt hembakade kakor. Sedan fick jag och Bella nog av myggen, vi var även nyktra och opeppade. Så vi gick hem till henne och tittade på Scary Movie 4 innan jag drog hem.


Idag har jag handlat på Chilli, Skopunkten och IKEA med mamma och pappa :) Köpt äckligt bra saker:Nallen är från Chilli och IKEA-råttan har jag ägt förut (Kurtt med två T) och sa ju att jag inte ville ersätta honom sen han försvann i Sundsvall. Men mamma köpte den ändå till mig, jag blev så glad. Nu är han min nya Kurtt. Jag kommer nog aldrig växa ifrån dessa gosedjur... :)Cupcakes-skålarna och kassen (som jag tänkt ha till smutstvätt) är från Chilli och ljuset från IKEA.

Fick två par skor av föräldrarna efter en timmes letande känns det som. Gulliga dom är!
Jättekoppen jag ska ha en växt i.


Nu ska jag hoppa in i duschen. En gammal klasskompis från när jag gick gymnasiet på GUC ringde, Martin, och jag ska träffa han och hans kompis/ar för en öl. Lite nervös eftersom jag inte sett han på länge men jag måste ut på saker och ting. Missade tyvärr ett inredningsparty med Carro och jag hade inte råd med en kryssning med Thomas. Roligt att folk börjar höra av sig lite nu :)


Måste springa, Uppsala here I come!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)
Postat av: Ljungdahlskan

Chilli har sjukt mkt fina saker till inte allt för skyhöga priser. Ska nog ta mig dit någon dag jag med. Sugen på att göra om lite hemma. :)

2011-06-05 @ 12:07:31
URL: http://ljungdahlskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0