måndag

Idag var min första pendlingsdag och jag är positivt överraskad. Inte för att skryta, men jag bor ju sjukt centralt! Jag visste såklart att Luthagen inte låg alltför långt borta, men tar ju inte många minuter att komma till centrum. Tjugo minuter tog det från min port till centralstation, och då går jag ändå genom hela stan. Åhhh! :)


Efter praktiken gick jag hem, åt middag och somnade på kökssoffan. Vaknade vid halv nio så nu får vi se hur mycket jag kan sova i natt...


Ska sova I Östhammar i natt eftersom jag har min praktik här imorgon. Efteråt blir det ett möte som ska bli ganska spännande. Hur länge jag får praktisera (har ju bara en vecka kvar i Gimo och Juni ut i Östhammar) samt frågor om semester. Jag blev riktigt glad att han ens tog upp det, för jag vill ju så gärna ha lite ledigheter så man slipper göra allt under helgerna bara. Åka till Johanna i Sundsvall och träffa min kusin till exempel :)


Svarar på kommentarer imorgon, nu ska jag umgås med mamma och pappa. Uppskattar redan tiden med dom mer fast jag bara varit borta från dom ett par dagar :)Läste att det är byggt 1942, inte undra på att jag får stå på en stol för att nå upp till köksluckor och garderober :)


Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0