helgen

Min midsommarafton var riktigt roligt! Första gången jag firade riktigt traditionellt tror jag. Jag var som sagt på Väddö med mamma och pappa. Vi var hos ett par i deras vinprovar-gäng, helt underbar värd och värdinna! De bodde så himla fint, i hus med tillhörande stugor, egen brygga och bastu vid vattnet.
För att sammanfatta alltså så delades vi in i olika grupper. Jag var med dom i min ålder; "kaffe- och tårtagruppen". Sedan fanns det dom som ordnade grillningen, midsommarstången och så vidare. Under dagen hade vi olika uppdrag vilket var hysteriskt kul med teater, låtar och till och med en släng striptease. En äldre dam var nog den som var värst, haha!


Det var snapsvisor, svettig dans runt stången, god mat, trevlia människor, vimmel och mycket skratt. Jag har nog aldrig haft så roligt en midsommar. Och skönt att slippa fyllorna i Öregrund.


Bilder dyker upp om en vecka
eftersom det bara är han som tog bilder.Annars har helgen gått till ännu mer öl och sol. Ikväll blir det kebab och hyrfilm för hela slanten. Återkommer här efter filmen, i vanlig ordning :)


Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0