saker som gör mig irriterad:

När människor drar slutsatsen att jag inte kan något innan dom ens vet. Det handlar främst om när någon "tar över" när jag jobbar till exempel. Eller när dom förklarar saker som jag redan vet. Varför inte bara fråga innan om det går bra eller fråga "du vet säkert vad det betyder?".


Högljudda människor på bussen.
Var sig det är någon som skriker i mobiltelefonen eller dom som diskuterar något livligt. Oftast är det tjejer, för att dra alla över en kam/kant (båda orden fungerar ju:)). Allvarligt talat, förstår inte dessa personer att ingen vill höra deras samtal?


De som inte kan säga Hej.
Jag hälsar såklart alltid på de som kommer in i butiken men rätt ofta får jag inget Hej tillbaka. Ibland handlar det säkert om dålig hörsel eller tankar på annat håll. Men många gånger är det säkert total ignorans. Hur tänker man då? "Nej henne vill jag inte hälsa på". Eller?


De som inte kan erkänna sina egna misstag eller säga förlåt.
Jag har alltid varit en person som sagt förlåt när jag känt att jag varit elak. Sedan finns det dom som bara tycker det är ett ord, eller att man får mer skit kastat mot sig istället. Men att be om ursäkt är ju en bra början på allt.
Samt de som aldrig gör något fel, någonsin. Även om det är uppenbart. Istället för att svälja stoltheten så blir personen ett offer ("ja, allt är väl mitt fel då. Du gör aldrig något fel men det är alltid jag"), eller så går det bara inte in ("Jag har aldrig gjort något fel. Någonsin").


De som kallar mig tråkig.
Jag har hört det i alla år. Just därför att jag då och då tackar nej till att göra något eller träffa vissa. Dels beror det på att jag helt enkelt älskar att göra saker för mig själv. Är jag en tråkig eremit då? Nej. Och dels för att jag är väldigt noga med vilka jag umgås med. Jag ger alla en chans men märker jag att personen inte är min typ så vill jag inte lägga min tid på henne eller honom.


Jag irriterar mig på saker med mig själv också.
Låter ju som jag sitter här och spyr galla över alla andra just nu :) Jag hatar att jag är oekonomisk, lat, för självkritisk, min rädsla för allt i livet, aldrig ta tag i saker jag borde och så vidare.

KOMMENTARER:
Anne: Appropå att skratta högt,,,, SPARRIS! Haha, Hur kul som helst!
Svar: Haha, vad roligt att även du förstod det komiska :D Började fundera hur dålig humor jag egentligen har, men alltså inte ;) Eller så har vi det båda två! :D


Sofie: Det kommer bli så jävla bra Fia!
Svar: Tack! Vad snäll du är :D En tv och lite cupcakes på det här så ska det kanske bli något:)


Bella: Det ser väldigt mysigt ut, när kan man flytta in?
Svar: haha! flytta in här snarast min kära! har fått en kaffekokare av grannen så du kan andas ut ;)


Robin: Ser ut att ha varit riktigt trevligt, synd att jag missade. Don ringde mig och frågade om jag skulle komma över, men då stod jag uppe i Umeå och bakade en Pizza :) .
Ha en fortsatt trevlig sommar.
Svar: Ja, det var synd att du inte var där. Vi saknar ju dig! Hemskt att jag inte får se dig i sommar, men jobba på och ha det trevligt du med :)


Sara: Naaw vad söt du är :) jag saknar dig med,,, saknar hela familjen såklart. Men men thats life, ska väll gå igenom den här perioden också liksom... Älskar dig
Svar: Ja, nästa period hoppas jag inte befinner sig på Öland/i Norge/i Sälen/och så vidare utan HÄR! :) ÄLSKAR DIG!

Skriv gärna! (anonym som namngiven!)

Kommentera inlägget här så gör du min dag:):

Vågar du skriva vem du är?:):
Ska sidan minnas dig?

E-postadress: (publiceras inte)

Din hemsida/Bloggadress:

Vad du vill skriva (jag svarar på det mesta i mina inlägg):

Trackback
RSS 2.0